TANGO ARGENTINO TECAJ ZA POCETNIKE, ZAGREB

Event | Jelena Somogyi

When

Wed, 16 Feb 2022, 08:00
ends Sat, 19 Feb, 08:00

Where

Zagreb, Croatia

Entry

Register in advance.

Organiser

Class in Zagreb

Upisi na novi početni tečaj plesa tango argentino u Zagrebu otvoreni do 19.veljače. Vaš tango argentino prvi dvo sat nedjeljom 18:00-20:00, 20.veljače. Održavanje u centru grada Zagreba. Održavanje u centru grada Zagreba. Na prvom dvo satu osvijestiti ćete kako već koristite osnovne kretnje argentinskog tanga s kojima već možete zaplesati svoj prvi tango!

“Tango ima veliko srce i moćan zagrljaj.” – JS

#vrucaplesnaponuda Saznaj što donosi upisnina za 3 mjeseca niže na članarinama. Ograničen broj polaznika kod nas je poznata stvar. Sada se čini normalna. Želimo vam se dati 100%. Najviše 10 ljudi, 5 parova zbog trenutne situacije od inače 7.

Uvjeti za upis

Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem i plesanjem tango argentina stvaramo, dijelimo i komuniciramo s svijetom u svijetu. Argentinski tango nastao je obgrljavanjem kultura i običaja naroda. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj followera i leadera. Ne plešete u paru ili željeli bih se dodatno posvetiti razvoju svoje plesne komunikacijske vještine? PokreTTango tu je za Vas.

Dodatne informacije, prijave, upisi i uplate članarina – koraci Na našu elektroničku poštu libertango.jelena@gmail.com ili kontakt obrazac vaše ime i prezime uz broj prijenosnog telefona i adresu elektroničke pošte, ako se prijavljujete samostalno te isti podaci za osobu s kojom se prijavljujete (ako se prijavljujete u paru). Zatim je potrebno navesti ime programa Škola argentinskog tanga za početnike – datum početka. Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina – uplata na račun ili gotovinska uplata članarina.

Za sve što Vas zanima obratite nam se na libertango.jelena@gmail.com, +385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici. https://libertango.eu/argentinski-tango-za-pocetnike

INSTITUT ARGENTINSKOG TANGA LIBERTANGO
YouTube channel – Tango argentino Libertango Jelena Somogyi
WWW.LIBERTANGO.EU
WWW.TANGOCROATIA.WEEBLY.COM
WWW.ARGENTINSKITANGOLIBERTANGO.BLOGSPOT.COM