Tečaj argentinskog tanga za početnike u Zagrebu

Event | Jelena Somogyi

When

Fri, 21 Jan 2022, 20:00
ends Fri, 11 Feb, 22:00

Where

Zagreb, Croatia

Entry

Register in advance.

Organiser

Upisi na početni tečaj tango argentino argentinski tango za apsolutne početnike i one koji žele utvrditi gradivo ili partnerirati u Zagrebu stalno je otvoren.
 PETAK Upisi na novi početni tečaj plesa tango argentino u Zagrebu otvoreni do 18.siječnja. Vaš prvi dvo sat petkom 20:00-22:00 počinje 21.siječnja 2022.
Ne odgovara vam termin? Polazili ste prije početni i nastavili bih dalje? Imali ste pauzu? Tražite dodatne termine tehnike i plesnog izražaja? Javite nam se.
Ograničen broj polaznika kod nas je poznata stvar. Sada se čini normalna. Želimo vam se dati 100%. 10 ljudi, 5 para zbog trenutne situacije od inače 7.
Saznajte na Članarine i popusti o redovitim popustima. Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb.
✍️Upisi, prijave i trajanje početnog stupnja
Niste u mogućnosti osobno se osobno upisati se na tango argentino? Niže navedeno je kako nas možete kontaktirati. Prijave omogućuju čuvanje mjesta do određenog trenutka. Prijava ne treba biti u paru.
Bilo bih divno kada bi se s vama uključili prijatelj, prijateljica, kolega, kolegica, susjed, susjeda, poznanik ili poznanica s kojim između provodite vrijeme ili biste željeli provesti više vremena ali nikako da nađete vrijeme za zajedničku kavu… Upišite zajedničku aktivnost tango argentino. Obogatite živote i korisno ispunite vrijeme uz ples argentinskog tanga te druženje.
Upis osigurava vaše mjesto i termin. Sati se ne održavaju sezonski.
❗️Uvjeti za upis
Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem i plesanjem tango argentina stvaramo, dijelimo i komuniciramo s svijetom u svijetu. Argentinski tango nastao je obgrljavanjem kultura i običaja naroda. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj polaznika i polaznica. Ne plešete u paru ili željeli bih se dodatno posvetiti razvoju svoje plesne komunikacijske vještine? PokreTTango tu je za Vas.
 Dodatne informacije, prijave, upisi i uplate članarina – koraci
Na našu elektroničku poštu libertango.jelena@gmail.com ili kontakt obrazac vaše ime i prezime uz broj prijenosnog telefona i adresu elektroničke pošte, ako se prijavljujete samostalno te isti podaci za osobu s kojom se prijavljujete (ako se prijavljujete u paru).
Zatim je potrebno navesti ime programa Škola argentinskog tanga za početnike – datum početka.
Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina – uplata na račun ili gotovinska uplata članarina.
Za sve što Vas zanima obratite nam se na libertango.jelena@gmail.com, +385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici.