Ženska tehnika argentinskog tanga – tehnika za followere

Event | Jelena Somogyi

When

ends

Where

Zagreb, Croatia

Entry

Register or pay at the door.

Organiser

18:30 – 20 sati, 23. svibnja 2019. u Ante Kovačića 4, Zagreb.

Prijave obavezne.

Prijave i informacije na libertango.jelena@gmail.com, +385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici. Korisnička članarina po volumenu za redovite polaznike Instituta argentinskog tanga LiberTango 50 HRK, za ostale 60 HRK.

Prijaviti se mogu svi bez obzira na stupanj plesnog znanja u argentinskom tangu i ostalo (dob, visinu, stil i …). Odjenite ugodnu i ne sputavajuću odjeća. Od obuće obavezno ponesite deblje soknice (ne najlonke) i cipelice u kojima inače plešete.

Voditeljica je maestra Jelena Somogyi (20 godina profesionalnog iskustva u argentinskom tangu kao follower, nešto malo manje iskustva kao leader. U plesu od 5. godine života kroz verificirane plesne škole).

“Plesna priča u argentinskom tangu za dvije osobe koje sudjeluju u toj moćnoj kreaciji, jednostavnosti i jednakosti uz nadopunjavanje, sadrži i trenutke u kojima se svaka osoba može izraziti za sebe, bez upadanja u plesnu riječ drugoj osobi te tom dijelu može slijediti pridruživanje.” – maestra Jelena Somogyi

INSTITUT ARGENTINSKOG TANGA LIBERTANGO
www.libertango.eu
www.tangocroatia.weebly.com
www.argentinskitangolibertango.blogspot.com